petak, 16. studenoga 2018.

Iz zagonetačke fotoriznice (80)


Radni dio VI. SZOJ-a protekao je u burnoj raspravi o kvaliteti i sadržaju zagonetaka objavljenih u izdanjima „Čvora“, o mogućnostima novih tehničkih rješenja i lansiranja novih vrsta zagonetaka. Pokrenuto je ponovo pitanje načina kategorizacije zagonetača, što bi trebalo biti još više zasnovano na kvalitativnoj strani svakog rada i njegovoj društvenoj angažiranosti.



Na slici od lijeva: Dušan Šuša, (?), Vladimir Bostjančić, Ljubislav Drakulić, Ivan Antonić, Ivan Ređep, Stjepan Tumpić, (?), (?), Ivica Perković, Stjepan Horvat, (?), Jovan Nedić, Boris Antonić, Ivica Mladenović, (?), (?), (?), (?), Antun Košir, Ranko Skopal, Miroslav Šantek, (?), (?), Dragutin Barbalić, Božo Horvatinović i Ilija Stančul.

                                                                                                                        Neki Tip

2 komentara:

Belirac kaže...

U posljednjem redu, do Ivana Antonića i iza Stjepana Tumpića, mogao bi biti Damir Baković, do njega Boris Nazansky, pa vjerovatno Mirko Čikić i ja (Jovan Nedić).

S lijeve strane, iza Dušana Šuše, mogao bi biti Marko Smolčić, a s desne strane, iza Antuna Košira i lijevo od Ranka Skopala, mislim da je Stanko Šarac.

Belirac kaže...

Damir Baković (Osijek) spominje se i u monografiji "Pedeset godina bjelovarskog 'Čvora'" (str. 30), ali pod pogrešnim prezimenom Bakotić.