ponedjeljak, 7. siječnja 2019.

Iz zagonetačke fotoriznice (131)


Danas ću malo privatizirati ovu rubriku i objaviti  jednu fotografiju „dobrog duha Čvora“, osobe koja je trpila sva moja izbivanja putujući u razne krajeve svijeta po enigmatskim zadaćama, koja je u našem domu ugostila brojne zagonetače, nadam se i danas moje prijatelje, koja je jednom prigodom igrom slučaja bila i odgonetačka natjecateljica, osobe s kojom ću, ako bude sreće i zdravlja, ove godine proslaviti zlatni pir – pedeset godina braka. Već sigurno pogađate to je moja supruga Gordana, koja je rođena na današnji dan, godina nije važna … Naš sin Hrvoje još uvijek je u Čvoru kao grafičar i direktor, a kćerka Anita (udana Tarbuk) fakultetska je profesorica u Zagrebu, a oboje su u neko vrijeme sastavljali neke vrste zagonetaka. Svi koji su prošle godine bili u Bjelovaru imali su prigodu upoznati ih.


Na slici je Gordana s naših velikim prijateljem mađarskim urednikom LaszlomTiszaijem na vrhu jednog od „blizanaca“ u New Yorku, kojih više ih nema.

Neki Tip

2 komentara:

Belirac kaže...

Uz rođendansku čestitku i novogodišnju želju za dobrim zdravljem, prisjećam se svih trenutaka koje sam proveo u Goginom i Štefovom domu u Bjelovaru.

Nedjeljko Nedić kaže...

Čestitkama se pridružujem i ja. Gle, NewYorčana!