ponedjeljak, 13. travnja 2020.

Idemo na SOZAH u Orašje (6)


Budući da Pero u Paru riječi napisa: ... „Znam samo da se Nedjeljko Nedić neće predati do zadnjeg sa SOZAH-om.“, te da su se neki zanimali za SOZAH, valja se opet vratiti toj tradicionalnoj priredbi koja bi se trebala održati u Orašju između 18. i 20. rujna ove godine.

Dakle, dogovor s vlasnicima triju motela, koji su u blizini granice s Hrvatskom, su postignuti. Cijena punoga aranžmana (petak večera i noćenje, cijela subota i nedjelja doručak) neće prelaziti 500,oo kuna (125,oo KM ili 63 eura), dok ćemo se kasnije dogovoriti o aranžmanu za subotu i nedjelju. Svi zadatci (logika, odgonetanje i zagonetanje) su već gotovi. Bit će opet i Čvor Open u petak. Dogovorena je i glazba za subotnju večeru. Izlet u nedjelju sudionike vodi u Tolisu gdje ih čeka i ručak u svečanoj dvorani „Dvor Terra Tolis“.
Pripremili smo i dva broja PEN-a, završavam SuperPEN broj 2, pri koncu smo knjige „Oraški zagonetački krug“ i Leksikona zagonetača BiH koje će dobiti svaki sudionik SOZAH-a.

I sve je to krasno, ali jedno „ali“ – koronavirusomanija, može to poništiti. Kako to nije do organizatora i sudionika, bude li se moralo, odgodit ćemo ga pa makar 2021. imali dva SOZAH-a. Nadamo se najboljemu i željno vas iščekujemo.

ZDR-ovac

1 komentar:

Nedjeljko Nedić kaže...

Ovo je 3.800-ti prilog na DUE!