četvrtak, 21. travnja 2022.

Ljilja je zagonetka

KNJIŽICA ZAGONETAKA ZA ROĐENDAN

Bjelovarac Željko Jandragić uskoro će proslaviti 63. rođendan pa se eto i Čvor pridružuje čestitkama i malim poklonom – knjižicom izabranih sitnih zagonetaka iz bogatog enigmatskog opusa Jandre (kako smo ga zvali nekada u Čvoru). Knjižica ima pedesetak stranica manjeg formata i u nekoliko poglavlja (Male zagonetke, Rebusi, Magični likovi i Drugi o meni) donosi isto toliko uspješnih zagonetaka. Željko je prvenstveno križaljkaš (objavljeno mu je više od deset tisuća raznovrsnih „kraljica“ zagonetaka!), a zabljesne povremeno uspješnim rebusima i odličnim čarobnim likovima i četvorinama. Ima tu i sitnih zagonetaka  (premetaljki, indirekata, adresa, kriptograma i sl.) objavljenih u zagonetačkim listovima, na blogovima i drugim prigodama. Pridodan je i opširan životopis.

To je druga knjiga (prva je bila Stjepana Orešića - Moj svijet zagonetaka) iz nove serije knjižica u kojoj se predstavljaju pojedini autori svojim izborom objavljenih zagonetaka. Zainteresirani za sličnu suradnju mogu se javiti na e-mail: stjepan@cvor.hr.


Kao i sve knjige do sada i ova knjiga tiskana je u ograničenom broju primjeraka a može se naručiti od Čvor d. o. o. Bjelovar. Cijena knjige je 40 kn (u to je uključena i dostavna poštarina za Hrvatsku!), a uplate se vrše putem banke koristeći IBAN Čvora: HR 5224020061100002081, a u rubrici Poziv na broj unosi se OIB naručitelja. Bilo bi dobro da po izvršenoj uplati nazovete Tajništvo i javite točnu adresu za dostavu (tel. 043 244 050) i potrebne podatke javite na e-poštu jadranka@cvor.hr. Knjigu možete dobiti i pouzećem, a cijena knjige i poštarine je 75 kn.



Za uplate izvan Hrvatske cijena je 10 eura (uključena je vrlo skupa dostavna poštarina za inozemstvo) a koriste se IBAN: HR 5224020061100002081, Swift code: ESBCHR22 i VAT: HR72793634017. Ne postoji mogućnost dostave pouzećem.

(sh)

4 komentara:

Aljoša Vuković kaže...

Ivan Pudar

Nedjeljko Nedić kaže...

Da.

Kupujem!

UNESCO kaže...

ZIMA ZIMA LED


KRALJ LA VO VA
LA ZAR KI NJA
VO KI TO KI
VA NJA KI RALJ

Nedjeljko Nedić kaže...

Točno je, UNESCO!