četvrtak, 26. svibnja 2022.

Antikovidašenje (11)

Ove rubrike nije bilo toliko dugo da bi se u međuvremenu dogodio namješteni „rat“ između dvojice bilderbergovskih pulena – Putina i Zelenskoga, u kojemu, nažalost, što je i jedinom istinom, ginu stvarni ljudi. Budući da je oružje poubijalo i koronaviruse, njihovi su „izumitelji“ otkrili novu opaku boleštinu, čiji ćete naziv otkriti kao rješenje donje premetaljke:

Proširena istokorijenska premetaljka

BOGME, NEKI SUMNJAJU!

Čuvao sam ju, također, i zbog ovih dana koje idioti i bolesnici iz SZO-a troše na svojoj skupštini u Ženevi na kojoj su imali namjeru usvojiti i tzv. pandemijski pakt, ali su tu odluku odgodili za 2024. jer očigledno nemaju dvotrećinsku većinu. Zato će u sljedeće dvije godine morati dobrano odriješiti vreću s američkim zelembaćima iz vlastite tiskare i kupiti premijere najmanje 20-30 država. Problem je u tome što nije svatko Trudeau, Biden, Morrison, princ Charles, Draghi, De Rutte, Marin, Fernandez, Scholz, Macron ... A taj je sporazum već potpisao srbijanski ministar zdravlja u Tehničkoj Vladi Zlatibor Lončar koji, po svemu sudeći, na to uopće nije imao pravo.

Fenička čarobna četvorina 6 x 6


Vodoravno i okomito: 1.) Nadimak kojim dugovječnoga srb. ministra zdravlja dr. Zlatibora Lončara „krste“ neovisni mediji u Srbiji, 2.) Vlasnik restorana, 3.) Stakleno posuđe, staklarija, 4.) Propovjednik morala, 5.) Vrsta torte, točnije kolača, spravljene od maloga broja sastojaka, 6.) Uvježbavati samoga sebe.

A da korona ne bi posve umrla brine se Sjeverna Koreja u kojoj su na opće iznenađenje svi „zaraženi“. Posve slučajno u susjedstvu su Kini u kojoj šačica izbezumljenih partijaca drži zatočene oko 200 milijuna ljudi.

Premještaljčica i proširena premetaljka

Kovidaša i koronaša

prevelik je broj

poradi čijih nedjela

lijemo krv i znoj.

Među njima prednjače

komunjare žute boje

koji dvije godine

ubijaju ljude svoje.

Testiraju i pelcuju

sve živo što hoda,

švabovci su prve klase –

sad je takva moda.

Ta luđačka zemlja KANI

bez imalo srama

zerocovid provoditi

do sudnjega dana.

OPG KINE

bez prestanka radi,

u glavnome gradu

traju igre gladi.

Šišmiše su sve pobili,

na redu su ljudi,

koji stalno trpe

kao da su ludi.

Izim boleština, bjelosvjetska bagra skrojila je o priču o ugroženosti nepostojećih transrodnih osoba koje se javno prikazuju kao normalne. Pogledajte ovu sliku pa recite je li ovaj normalan? Djelatnikom je Američkoga ureda za odlaganje nuklearnoga otpada. Kakav on, takva mu i  država.


Rogalj 7 x 10


Vodoravno i okomito: 1.) Vidi uvod, 2.) Učenje o nepostojanju morala, 3.) Dječja obuća sjevernoameričkih indijanaca, 4.) Oba imena am. teologa i bibliologa Pitrea (1975.),  5.) Napravica za izvlačenje crta (mn.), 6.) Bh. pjesnik, pravim prezimenom Kozić (1929.-2001., Početak), 7.) Am. spisateljica (We Are Okay).

A, BRANT, BRIN, CE, CO, ĆI, DIN, I, JA, JA, KA, LA, LA, LI, LI, LI, MES, MO, MO, NA, NI, NI, RA, RAS, SAM, SI, TON, TRA, UR, ZAM. 

Želite li provjeriti neke od mojih navoda, otvorite blogove Logično.com, Nulta tačka, Crodex.net, Paraf.hr ili poslušajte neke od brojnih videokanala kao što su „Boske iz Pariza“ i „Matrix.tv“ i uvjerite se. Među inim moći ćete doznati da  je australski šljam pustio u proceduru zakon o zabrani proizvodnje hrane, dok vodeća novozelandijska švabovica  Jacinda Ardern želi kažnjavati nepelcovane sa čak 15.000 nečega ili ih slati u zatvor. Njoj sam posvetio ovaj „antologijski“ aforizam iz moje treće zbirke naslova „Antikovidologija“

I svaka ovca na Novoj Zelandiji pametnija je od Jacinde Ardern!

Necjepiša

Broj komentara: 9:

Aljoša Vuković kaže...

Majmunske boginje

Aljoša Vuković kaže...

Kina – Peking

Anonimno kaže...

Koliko homofobije na jednom mjestu. Nisam siguran da se sve redakcije čije stranice hapaš slažu s tobom. Bilo bi dobro da napišeš svoju biografiju da vidimo kako žive uzoriti.

Anonimno kaže...

Stavi svoju sliku i sliku Jacinde Ardern, da vidimo ko je ljepši.

Anonimno kaže...

Nene je totalni idiot. Definitivno

Nedjeljko Nedić kaže...

Odgonetke su točne.
Bolje je biti idiot, nego pelcovan.
Ponavljam ono što sam napisao svaki puta: kamo sreće da je sve što ja napišem čista budalaština, ali nije i mnogo je gore.
Ovih dana u Davosu, u neovisnoj Švicarskoj, red i mir održavala je policija koja je na ramenima imala bedževe SEF-a. Zar je to normalno? Svima nam se, nažalost, crno piše!

Anonimno kaže...

Promjeni ime bloga i sve ti je oprošteno

Nedjeljko Nedić kaže...

Sve sam ja to fino uklopio u enigmatiku i naziv je odgovarajući.
Zaboravio sam napisati da bi ovaj iz roglja bio najbolji za Tomaševića.

Anonimno kaže...

Nova Zelandija? Teško preseravanje.