nedjelja, 18. kolovoza 2024.

Antikovidašenje (16)

 


(Robert Pauletić, Kviskoteka broj 1527, 16. VIII. 2024., str. 11)

Ovom premetaljkom Robi pita: „Bi ste li Vi „spavali“ s ovom ženom, koja je zapravo muškarac?“

Ovoj spodobi i još jednome muškarcu s Tajvana idioti iz tzv. MOO-a dopustili su da se natječu na ženskome boksačkom turniru unatoč protivljenju Svjetske boksačke federacije koja je tu dvojicu lani isključila sa svjetskoga prvenstva u boksu. Dakako da su pobijedili u svojim kategorijama. Schwabovac Bach, navodni predsjednik MOO-a, taj je potez opravdao putovnicama u kojima stoji da su oni žene, no putovnica nije dokaz spola, nego državljanstva. Inače, ovu su javnu sramotu MOO-a mogle spriječiti same boksačice koje su trebale odustati od natjecanja i ostaviti ovu dvojicu same.

Ako je ovako bilo u Macronovskome Parizu, smijete li i pomisliti kakva će to biti olimpijada za četiri godine u wokeovskome, nebinarnome LA-u ili za osam godina kod totalnih luđaka u Australiji.

Slogovna izbacivaljka

VOLIN YUKON-MITING!


Iz svake od triju riječi izbacite po jedan slog pa ćete dobiti ime i prezime tajvanskoga boksača, pariškoga olimpionika u ženskoj konkurenciji.

Broj komentara: 7:

Anonimno kaže...

Pa vas iz Bosne neće ni bit na Olimpijadama, što se sekirate?

Anonimno kaže...

Putinovac Nedjeljko voli ljude koji liče na njih dvojicu. Kakve veze ima to natražnjaštvo s enigmatikom?

Anonimno kaže...

Bilo kako bilo,ostaje činjenica da je muškarac legalno premlatio ženu,ovakvih apsurda će biti sve više.

Anonimno kaže...

Povijest se ponavlja, Helen Stephens koja je pred Hitlerom u Berlinu osvojila zlato, doživjela je nešto slično. Doduše, ne od enigmata, već od Hitlerovih Zeitunga..., pa sestre Press za vrijeme Hladnog rata,.. Samo naprijed vi gospodari činjenica. Možda bi i Elkasoviće trebalo pregledati.

Nedjeljko Nedić kaže...

Činjenica je da je SBF izvršio medicinska testiranja koja su pokazala da ova dvojica imaju isključivo muške kromosome (XY) i da ne mogu biti žene. Oni čak nisu ispunili ni norme i opet ih je MOO uvrstio u natjecanje, što znači da su svoje prste umiješali oni koji Bacha okreću oko maloga prsta.
Držim da je ovo početak kraja olimpizma kakvoga poznajemo. Inače, zemlje BRICS-a uskoro će održati svoje sportske igre, kojima organizator ne će biti MOO.

vlašar kaže...

ODGONETKE: IMAN HELIF: LIN YU-TING! Vlašar

Nedjeljko Nedić kaže...

IMANE KHELIF (etimološki) i točno je.