nedjelja, 26. siječnja 2020.

4 x 20 = 80



(Rešad Besničanin, Super Feniks broj 98, 16. XII. 2019., str. 46)

Bjelinaš

Broj komentara: 5:

Luka kaže...

Svaka čast Rešadu za uklapanje 4 dvadesetice, no radi (pr)ocjene rada, lijepo bi bilo vidjeti raspored crnih polja, da se vidi kako ih je autor rasporedio!

Nedjeljko Nedić kaže...

Crna polja nisam upisao jer je njihova brojka označena. U križaljkama ovakvoga tipa najviše crnih polja ima u prvim redcima iznad i ispod bjeline. Tako je i kod Rešada. Čak 20 crnih polja je u tim redovima.

Hajro kaže...

Zar nije lakse kopirati rjesenje iz Feniksa, citkije i kompletno, kao sto rade druge blogogazde.

Odsustvo crnih polja u mrezi cini ozbiljnu procjenu kvaliteta rada nemogucom ...

Nedjeljko Nedić kaže...

Jest, Hajro. Moraš znati da ja rješenja ne prepisujem, nego rješavam radove. To činim namjerno. Sporije pišem pa sam, čini mi se, malčice popravio svoj "nogopis".

Hajro kaže...

Primijeceno unapredjenje, hvala Nedjeljko, kritika djeluje na sve nas, valja je prakticirati.

To sto ti rjesavas radove koje ovdje objavljujes je vrijedno, no nas vise zanima kreativnost autora, odnosno kvalitet rada, nego tvoje rjesavacke sposobnosti. Salu na stranu, hvala ti za sve ovo. Dopada mi se kako Mile predstavlja priloge iz Feniksa - preporuci nam neki rad, ostavi nam da biramo da isprintamo i rjesavamo ili da pogledamo rjesenje i isprve se osvjedocimo o kvalitetu rada (naravno ne i u potpunosti o rjesivosti, jedno je gledati rjesenja, a drugo rjesavati).