petak, 27. prosinca 2019.

Vukorepin rekord



Po stažu najmlađi lovac u hrvatskoj inačici Potjere, Mladen Vukorepa, jučer je dostigao i prestigao rekord Mirka Miočića i Krešimira Sučevića Međerala od 18 točnih odgovora u završnoj rundi. Naime, tolika je bila razlika između njega i tročlane ekipe, koja je nakon prvoga netočnog odgovora bila čak 19, no Vukorepa ih je u furioznom naletu uspio uloviti. Bravo, Mladene!

Gledatelj

Broj komentara: 5:

Aljoša Vuković kaže...

Svaka čast. Gledao sam. Koji pametan čovjek, a tako skroman.

Lovina kaže...

Kako okrutna igra!
Kao u životu, ne ovisiš samo o sebi nego o drugima.

oaktreeB kaže...

Pa kad Joško čita 200 na sat :)
Naravno, svaka čast Mladenu, ali voleo bih da jednom i Morana mora stizati 19-20 koraka uz pitanja koja nisu za prvi osnovne ili njene struke, jer, realno, nije ona ni blizu ostalim lovcima, pogotovu Kreši.

gogoo kaže...

Često gledam Potjeru, ali nisam baš ovu. Makar uvijek navijam za lovine (pogotovo kad idu na višu, a ne na nižu), ali svaka čast dobrim lovcima. I Dean je dobar, ali me začudilo kad je jednom luku Budavu u Istri (nedaleko starog Nezakcija) pripisao Delmatima umjesto Histrima.

Nedjeljko Nedić kaže...

Joško toliko brzo čita pa omogućava i ekipi i lovcima odgovaranje na znatno veći broj pitanja nego u Tarikovoj eri. Kad je Krešo zadnji puta sustigao 18, ostalo mu je više od 40 sekunda.

Najgori lovac po svim pokazateljima je - Kotiga. HTV će zbog njega "bankrotirati"!