ponedjeljak, 29. ožujka 2021.

Još jedna posebna knjiga Nedjeljka Nedića

Nedjeljko Nedić – magistar arheologije, narodoznanac, novinar i publicist te svakako uspješan zagonetački autor, istraživač i povjesničar – svake godine nas iznenadi nekom svojom knjigom specifičnog sadržaja. Tako, kao četvrta ovogodišnja knjiga u izdanju Čvora d. o. o. iz Bjelovara, izlazi njegova knjiga pod nazivom BROJČANIK. Gotovo trideset godina prikupljao je Nedjeljko građu za ovo posebno djelo – nazive raznovrsnih književnih, glazbenih i umjetničkih djela, sportskih klubova, modela vozila i sl. koja u sebi sadrže i poneku brojku. Uspio je kompletirati takve nazive sve do tisućitog broja, sve ih opisati i pretvoriti u knjigu koju je nazvao – Brojčanik.


Knjigaje tiskana u ograničenom broju primjeraka a može se naručiti od „Čvor“ d. o. o. Bjelovar. Cijena knjižice je 50 kn (u to je uključena i dostavna poštarina za Hrvatsku!), a uplate se vrše putem banke koristeći IBAN Čvora: HR 5224020061100002081, a u rubrici Poziv na broj unosi se OIB naručitelja. Bilo bi dobro da po izvršenoj uplati nazovete Tajništvo ili pošaljete e-mail i javite točnu adresu za dostavu (tel. 043/244-050). Knjigu možete dobiti i pouzećem a cijena knjige i poštarine je 80 kn. Naručiti možete telefonski ili na e-mail: cvor@cvor.hr.

Za uplate izvan Hrvatske cijena je 15 eura (uključena je vrlo skupa dostavna poštarina za inozemstvo) a koriste se IBAN: HR 5224020061100002081, Swiftcode: ESBCHR22 i VAT: HR72793634017. Ne postoji mogućnost dostave pouzećem.

Čvoraš

Broj komentara: 6:

Aljoša Vuković kaže...

Još jedanput bravo!

Zdravko kaže...

Čestitam, Nedjeljko, na novoj knjizi!

zvonko kaže...

I ja čestitam!

Nedjeljko Nedić kaže...

Hvala vam, kolege! Idemo dalje.

gogoo kaže...

Čestitke na 'Brojčaniku'.

Nedjeljko Nedić kaže...

Zahvaljujem ti, Gogoo.