nedjelja, 21. ožujka 2021.

1. kolo III. ELQ lige on line

U prvom kolu 3. On line ELQ Lige, za koje je zadatke pripremio Petar Štambuk, učešće u rješavanju je uzelo 20 enigmata i logičara, te im se u ime vodstva Boživrana zahvaljujem.

Troje natjecatelja je 100 % riješilo set u zadanom vremenu, s tim da je pobjednik 1. kola Marko Obradović, jer je imao kraće vrijeme rješavanja od Jovana i Stjepana. Četvrto mjesto  dijele Dragiša i Miro koji nisu riješili Uzduž crta, odnosno Tunel, a slijedi Dijana koja je pogriješila Mine. Na začelju su enigmati Nedjeljko, Slavko i Vlado, koji su svojim simboličnim učešćem podržali ovo natjecanje, što je za svaku pohvalu. Recimo i to da su Katarina, Damir i Stjepan natjecanje u Orahovici održali uživo.

Usporedbe radi pobjednik splitskog natjecanja je  junior Antonio Šimundža koji je u svom vremenu (80 min) riješio sve zadatke (200 punata), a slijede Luka Pavičić (161 p. - 60 min) i Siniša Hrga (160 p. - 70 min). U zagrebačkom natjecanju uživo pobjednik je Mladen Meštrović (165 p. - 60 min), ispred Katarine Cvenić (156 p. - 70 min) i Ane Karmelić (155 p. - 70 min).



Ovog vikenda zainteresiranima će biti poslani Uputnik i Zadaci 2. kola 3. On line ELQ Lige, koje će trajati do 31. ožujka 2021. godine.

Luka Pavičić

2 komentara:

Luka kaže...

Zahvaljujem na uvrštenju!

Ako netko želi da se uključi neka mi se javi e-mailom!

Nedjeljko Nedić kaže...

Objavit ću i zadatke 2. kola!