srijeda, 22. rujna 2021.

Antikovidašenje (6)

Kovidaških je luđaka i idiota toliko da bih, kada bih samo imao vremena, mogao po jednu zagonetku blogirati svakoga sata.  Idemo najprije u Sloveniju.

1.)  Pitanje

Tko povezuje točenje goriva na benzinskoj crpki i „cijepljenje“ ovim otrovima? Evo i pomoći: riječ je o dipl. sociologu po struci, bivšemu  novinaru Mladine, a danas političaru po zanimanju i slugi Davošana i masona, diktatoru koji se ponaša poput onih koji su ga koncem 80-ih godina poslali u zatvor.

2.)U Hrvatskome saboru sjede svakojaki tipovi. Na prošlotjednome zasjedanju jedna je dama iz Nove ljevice, neuropsihijatrica, predložila Vladi uvođenje najstrožih mogućih mjera jer, navodno, broj „zaraženih“ raste kao lud, a liječnici umiru od posla i brige oko bolesnika. Zanima me je li ona zbilja završila Medicinski fakultet u Zagrebu ili je „studirala“ u Orašju?

Premetaljka

KANI NAVIKE svih Hrvata podrediti pLandemiji!

3.)Po meni osobno nitko se u vezi pLandemije nije toliko osramotio kao vrhovni poglavar Rimokatoličke Crkve koji je časno ime jednoga od najvećih svetaca uopće ukaljao do besvijesti. Svojim činima i izjavama zorno je pokazao da je obični Svjetlonošin sluga. Užas!

Čarobna četvorinica 4 x 4


Vodoravno i okomito: 1.) Bilderbergovski potrčko u Vatikanu, 2.) Godišnji prihod osobe pod 1, koji je zacijelo znatno podebljan njegovom ulogom u pLandemiji, 3.) Žargonski izraz za novac, koji je glavnim razlogom srozavanja do dna osobe iz prvoga opiska, 4.) Kruna egipatskoga boga Ozirisa koja bi osobi iz kvadratića sigurno bolje pristajala od tijare (premetaljka: FEAT).

4.)Ovo nije zagonetka, nego zbiljski događaj. Što biva kada se nepismenim i tupavim malograđanima da moć u ruke, pokazao je divljački upad posve otkačenih kovidaških redara na izlučnoj utakmici za odlazak na svjetsko prvenstvo u Katru 2022. između Brazila i Argentine. Riječima se to ne može opisati, jer ni na olimpijadi u Berlinu 1936. nešto slično nije se dogodilo. Pa kamo sve ovo vodi?

Necjepiša

4 komentara:

Anonimno kaže...

4.) Tko je najveći antikovidaški luđak i idiot?

Anonimno kaže...


Odgonetka:

PAPA
ANAT
PARE
ATEF

Vlašar

Dejan Minić kaže...

Nedjeljko moj, ne brukaj se više. Kao stalni pratilac bloga, nadam se da ćeš ukinuti ovu rubriku, jer ruži ovaj tvoj prelepi kutak enigmatike.

Jebiga, ja obično kažem ono što mislim, a ovo nema veze ni sa enigmatikom ni sa zdravim razumom. Srdačno te pozdravljam i želim ti dobro zdravlje!

Nedjeljko Nedić kaže...

Vlašar: točno

Anonimni: ne mogu odabrati jer je konkurencija žestoka.

Dejane, izgleda da ja o ovome malo više znam. Nema ljutnje. Slobodno napiši što misliš jer ja nisam poput ovih "demokrata" i kršitelja ustava.