četvrtak, 25. kolovoza 2022.

Antikovidašenje (12)

Čitava bi mi knjiga trebala da samo popišem bilderbergovsko-davoško-schwabovske idiotarije u zadnja dva mjeseca. Zbilja ih je mnogo, pa ih ne ću pisati, nego vam preporučam da otvorite pokoji puta blogove logično.com, priznajem.hr i nulta tačka ili na Youtubeu pogledate kanale Boske iz Pariza ili Matrix TV.

No, ovo trebate znati. U Ličkome je Osiku između 19. i 21. kolovoza 2022. održana Prva svjetska antiDavos konferencija. Naposljetku pročitajte i humoresku o famoznome virusu koji već tri godine uništava sve pred sobom iako još uvijek nije medicinski izoliran, što znači da ga nitko nije vidio i da uopće ne postoji, ali Isus iz Svjetske kriminalne organizacije, nažalost svih normalnih stvorova, tako ne misli.

Najpametniji stvor

          Kad je Bog stvarao svijet sebi je na sliku i priliku stvorio – čovjeka. Sve donedavno čovjek je slovio za najinteligentnije živo biće na Zemlji. I tako je to potrajalo od vremena Adama i Eve sve do 11. ožujka 2020. kada se na zemaljski pijedestal inteligencije popeo nitko drugi doli – koronavirus! Doduše, nije se odmah moglo znati da je taj, još uvijek neizolirani štetnik, tako iznimno pametan, no tijekom njegove trogodišnje tiranije i torture praćene sveopćom histerijom, dade se zaključiti da je koronavirus po pitanju inteligencije preuzeo primat od čovjeka. Da je tomu tako potvrđuje više činjenica.

          Naime, nestvarno zvuči podatak da taj poguban virus, koji se poput inih virusa širi zrakom, do danas nije usmrtio nijednoga bilderbergovca, masona ili dolderovca, nijednoga njihova političkoga, medicinskoga, znanstvenoga ili medijskoga slugana, pa čak niti ikoga iz njihovih obitelji. To znači da koronavirus dobro znade tko je Lynn Forester de Rothschild, David Rockefeller, Bill i Melinda Gates, Klaus Schwab, Tedros Adhanom Ghebreyesus, Albert Bourla, Uğur Şahin, Anthony Fauci, Christian Drosten, Yuval Harari ... Njegovi su „poznanici“ i kovidaški političari Scott Morrison, Joe Biden, Angela Merkel, Mario Draghi, Karl Nehammer, Ursula von der Leyen, Dan Andrews, Jacinda Ardern, Olaf Scholz, Gladys Berejiklian, Elizabeta II., Andrej Plenković, Janez Janša, Aleksandar Vučić, Mark Rutte, Viktor Orban, Boris Johnson, Justin Trudeau, Alberto Fernandez, Emmanuel Macron ... I to mu nije dosta, jer on prijateljuje i sa svim novinarima javnih priopćivala, zdravstvenim djelatnicima i „znanstvenicima“ koji bespogovorno podupiru njegovu agendu.

          Zanimljivo je također da on nikada ne nazoči terevenkama i bakanalijama u organizaciji gore spomenutih spodoba, ali je zato redoviti posjetitelj svadba, pogreba i svih drugih okupljanja običnih ljudi. Jednako tako, on prati sva športska zbivanja, koncerte i kulturna događanja, ali samo ukoliko im ne nazoče usustavljeni. Zato ga nije bilo ni na vidiku tijekom otvaranja Pelješkoga mosta, na razuzdanoj pijanci u tzv. kovid-bolnici u Zagrebu, prigodom Macronova posjeta Hrvatskoj, niti na brojnim drugim okupljanjima kovidaša, no stalnom je prijetnjom u poštama, tijelima javne uprave, državnim poduzećima, knjižnicama, novčarskim ustanovama, na športskim događanjima, u kinima i kazalištima, odnosno na svim mjestima gdje se okuplja običan puk s jednom začuđujućom  iznimkom. U tržne centre, naime, taj zlotvor ne ulazi. Držim da je jedini razlog tomu jedna nevjerojatna činjenica: najopakije stvorenje iznimno je blizak s vodećim ljudima trgovačkih tvrtka pa im ne želi smanjivati zaradu.

          Pored svega toga, to zločesto stvorenje jasno razaznaje i tko je u kojoj stranci ili koaliciji pa mu, primjerice, ne pada na pamet razaranje „mršave“ većine u Hrvatskome saboru, dok na oporbenjake gleda sasma suprotno i najradije bi ih pojeo.  Izbori su priča za sebe jer tomu pametnjakoviću nije ni na kraj pameti pojavljivanje na mjestima gdje se bistri politika. Čak mi se čini da on tada ode na godišnji odmor da bi  mjesec dana poslije djelovao dvostruko bržim tempom.

           Pa vi sada recite da koronavirus nije najpametnije stvorenje!

Necjepiša

2 komentara:

Dejan Minić kaže...

Mislio sam da si se malo pribrao, ali uvek me iznenadiš:)

Nedjeljko Nedić kaže...

Tek kada prestanu, sredit ću se!