petak, 5. srpnja 2019.

Novi broj Upitnika


Iz Borkanove enigmatske radionice i sina mu Vlade izašao je novi 33. broj svemrežnoga časopisa „Upitnik“. Na njegovih 12 stranica zastupljene su skandinavke, osmosmjerka, klasična križaljka, čarobna četvorina 7 x 7, premetaljke, rogalj 6 x 9, obrtajna čitaljka, obosmjerka, indirekt, štit 7 x 11 i dva specijaliteta: Borkanova bosanska skandi i Dankova čarobna četvorina 9 x 9, koje ću zasebno prikazati.


Suradnici u Upitniku su Ismet Herović, Luka Pavičić, Antun Jurić, Ljubica Bilalović, Nedjeljko Nedić, Budimir Ćosović, Danko Kujundžić, Štefan Markovič, Ljubislav Drakulić, Ibro Memić, Dinko Osmančević, Željko Bilankov te Branko i Vladimir Milovanović. Pridružite im se i vi!

Upitnik pita i rješava!

Suradnik

3 komentara:

Миле Јанковић kaže...

Ideja za ovakvo nešto je izvanredna. prosto je neverovatno da niko nema ovakav e-enigmatski magazin, a u ovo doba kompjutera nikad nije bilo lakše ovakvo nešto napraviti.
Međutim, uvek postoji međutim, priprema ovog časopisa je KATASROFALNA, slova nisu iscentrirana, crtica između opisa nema, kada se ovo odštampa. otisak je loš, tako da se teško može rešavati. Ovo kao da je radio totalni amater.
Može se postaviti pitanje: koja je svrha objavljivanja ovoga ukoliko se ne može odštampati, da bi se moglo normalno rešavati.
Moje mišljenje je. ukoliko se ne poboljša priprema "Upitnika" da ovako nešto ne treba ni raditi.

Anonimno kaže...

Mile, ja jesam kompjuterski amater, ali sam se potrudio i ponudio zemljacima u
dijapori nešto što ih podsjeća na domovinu, sve besplatno.. Ti jesi bolji majstor, pa se potrudi da ponudiš sam bolju reviju, naravno besplatno. Sad imaš i ideju.

Nedjeljko Nedić kaže...

Grešaka ima, ali ideja je izvrsna, a trud koji Branko i Vlado ulažu u Upitnik nemjerljivi su. Ja im osobno skidam kapu i čestitam na svemu ponajviše na volji i zalaganju. Da je više ovakvih, naš enigmatski život bio bi bolji.