nedjelja, 21. veljače 2021.

Sonjina knjiga

„Utjecaj medijske politike na enigmatiku u novinskim izdanjima“ naslovom je diplomskoga rada mag. kulturologije iz Beloga Manastira Sonje Nedić koji je obranila 2014. na Odsjeku za kulturologiju Sveučilišta Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku. Njezin je rad u knjiškome obliku nedavno objavio bjelovarski Čvor. Knjigu možete i nabaviti isključivo narudžbom kod nakladnika. I nemojte to zaboraviti.


Poglavlja u radu i knjizi su Mali enigmatski pojmovnik, Kratka povijest razvoja enigmatike, Enigmatika – gimnastika uma, Novinska izdanja, Enigmatika u novinskim izdanjima, Enigmati o enigmatici u novinskim izdanjima, Važnost enigmatike za čitatelje novinskih izdanja, Medijska politika novinskih izdanja, Will Shortz – alfa i omega američke i svjetske enigmatike, Boris Nazansky – inženjer kemije, enigmat, novinar i pisac i Zaključak.



Čitatelj

2 komentara:

Cryptoman kaže...

Kod mene bi trebao još biti u životu video/audio snimak sa odbrane ovog diplomskog rada.
Da sam na vrijeme znao da se ta knjiga priprema predložio bih da se taj snimak postavi negdje na internet (prostora ima, to nije problem), a u knjizi navede adresa sa koje se može preuzeti.

Nedjeljko Nedić kaže...

Dobar je rad. Pronađi ga i stavi na svemrežje.