nedjelja, 30. svibnja 2021.

Novo od Čvora

 

I EROTEKA u knjizi

Iako se već čula poneka riječ o novoj knjizi u izdanju Čvora, evo tek sada i službene najave. Kao šesta knjiga u 2021. godini izašla je vrijedna zbirka kratkih anegdotalnih, humorističnih, poluozbiljnih i ozbiljnih pričica vezanih uz enigmatiku, veliku ljubav Slavka Bovana, vrsnog autora desetaka tisuća različitih zagonetaka, urednika i  enigmatskog pisca u tiskanim i internetskim medijima,   sudionika brojnih druženja zagonetača širom regije, kvizaškog natjecatelja i … i … tko bi sve pobrojao čega ne. To je prva knjiga pod nazivom Eroteka (postoje najave da bi mogla biti još poneka) u kojoj je predstavljeno stotinu od gotovo trista objavljenih priloga pod tim naslovom na blogovima Logičke zagonetke Adnana Spahića i  Enigmatika (tupljenje i oštrenje) samog autora. Eroteka je šaljiva rubrika ali sve činjenice su tačne, kaže autor u uvodnom dijelu nazvanom Uputstvo za upotrebu.

Knjiga ima 168 stranica a sadrži sto tekstova i pedeset fotografija, a valja spomenuti da ima i Indeks imena (kazalo osoba) u kojem je zabilježeno više od trista imena zagonetača i osoba vezanih uz enigmatiku, što su se našli u pričama autora. I još nešto u ovoj kratkoj najavi – knjiga je posvećena Luki Bovanu, za sada prvom unuku bake Milijane i djeda Slavka, s velikom nadom da će biti još koja Eroteka i još unučića.


Knjiga Eroteka tiskana je digitalnom tehnikom u ograničenom broju primjeraka a može se naručiti od „Čvor“ d. o. o. Bjelovar. Cijena knjige je 120 kn (u to je uključena i dostavna poštarina za Hrvatsku!), a uplate se vrše putem banke koristeći IBAN Čvora: HR 5224020061100002081, a u rubrici Poziv na broj unosi se OIB naručitelja. Bilo bi dobro da po izvršenoj uplati nazovete Tajništvo i javite točnu adresu za dostavu (tel. 043/244-050). Knjigu možete dobiti i pouzećem a cijena knjige i poštarine je 150 kn. Naručiti možete telefonski ili na e-mail: cvor@cvor.hr.

Za uplate izvan Hrvatske cijena je 20 eura (uključena j evrlo skupa - gotovo 10 eura- dostavna poštarina za inozemstvo) a koriste se IBAN: HR 5224020061100002081, Swiftcode: ESBCHR22 i VAT: HR72793634017. Ne postoji mogućnost dostave pouzećem. Vjerujem da će se iznaći mogućnosti drugačije dobave knjige za RS.

Štef

Nema komentara: